fredag 10 januari 2014

När det inte.....

Ja när det inte blir som tänkt så kan man ju alltid göra nåt av det ändå. Jag ville testa en linjal men jag hade nog för stora block och/eller kanske för liten kontrast på tygerna för att det skulle bli som det var tänkt. Men det blev en topp i alla fall och när jag ändå hade det så kunde jag ju testa att göra den med fleecebaksida som jag inte testat innan. Sagt o gjort jag hittade en bit som var kvar sen jag sydde i fleece till barnen, så den fick bli baksida. Det gick bra att kvilta den, fast jag körde bara raksöm..... men nu har jag en gosig kvilt som jag kan mysa och värma mig under trots att den inte blev som den skulle :-)

Ha det gott!

14 kommentarer:

 1. Underbart täcke. Så härligt med ett klart täcke.

  SvaraRadera
 2. Det är bara du själv som vet vilket mönster du skulle sytt .Huvudsak är att den fungerar och bra blev den iaf!!Bambikram

  SvaraRadera
 3. Härligt när det kan bli så bra "ändå":-)) Minst en erfarenhet rikare är du också, kul att det fungerade så bra att kvilta. Mys inte för mycket nu så du glömmer symaskinen:-)) kram Katarina

  SvaraRadera
 4. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 5. Den blev ju hellyckad! Undrar just hur det blir om det blir som Du har tänkt :-) ?

  SvaraRadera
 6. Den blev jättefin som den blev.

  SvaraRadera
 7. Tycker du skall vara riktigt nöjd! Snygg och säkert jättegosig.
  Kram Gudrun

  SvaraRadera
 8. Jättefin och jag blev lite sugen att testa med fleece. Kram Annika

  SvaraRadera
 9. I mina ögon är det ett häftigt rutmönster på Din gosiga quilt!

  Dollandesign

  SvaraRadera
 10. Väldigt snyggt med den lugna färgkombon. Hur se baksidan ut , vilken färg alltså!?Mönstret är snyggt lite oreglbundet det händer nå't.

  SvaraRadera
 11. Väldigt snyggt med den lugna färgkombon. Hur se baksidan ut , vilken färg alltså!?Mönstret är snyggt lite oreglbundet det händer nå't.

  SvaraRadera
 12. Väldigt snyggt med den lugna färgkombon. Hur se baksidan ut , vilken färg alltså!?Mönstret är snyggt lite oreglbundet det händer nå't.

  SvaraRadera
 13. Den här måste du väl vara nöjd med!!

  SvaraRadera