torsdag 25 april 2013

Rött o svart....

Våren som är i antågande med färger som vaknar till liv ute med blommor o grönska. Men ur min symaskin verkar det bara komma rödsvarta alster och inget som är det minsta vårlikt. Sen kan man ju fundera på hur det kan hopa sig så att det blir så mycket i samma färgskala även om det inte är samma person/personer som skall ha det heller......

Först ut är en nesse jag skall ha hemma som bra förvaring


Sen är det två förvaringar som är sydda efter AnnaKas Sminkepung men är ändrade lite för ändamålet de skall ha. Dessa har fått två olika hem.


Några runda nessar/sminkväskor har sett dagens ljus. De kanske får ett annat hem eller så behåller jag dem själv :-)  


Sen blev jag också ombedd att sy en enkel förvaring. Tyger valdes och "design" uttrycktes också på hur den skulle vara och så här blev den.......
Ena sidan

Andra sidan

Här syns det att det skulle vara olika tyg på sidorna

Till sist hjälpte jag den yngsta att sy en förvaring till hundpåsar....... denna har också fått ett nytt hem hos en nöjd hundägare.

 Nu är det i alla fall slut med det rödsvarta i alla fall för denna gång :o)))) Få se om min symaskin kan sy i lite andra färger också eller om den blivit helt insnöda på rödsvart nu ;o))))))

Ha det gott!!



4 kommentarer:

  1. Jag tycker att svart och rött är en perfekt färgkombination. Och alla de olika saker som Du visar oss är fina!

    Dollandesign

    SvaraRadera
  2. Vad mycket fint du har sytt. Behållare för hundpåsar intresserar mig. Har du gjort mönstret själv eller kan jag hitta det någonstans?

    SvaraRadera
  3. Här har flitens lampa lyst ser jag, och fina alster blev det! Praktiskt att "köra färgstämt", sliper trä om maskinen då ju:-)) kram Katarina

    SvaraRadera
  4. Det här är verkligen Anneli saker! Din signatur är verkligen stark- det syns verkligen att det är du som lagt din hand vid de här nessarna, påsarna och väskan! Strunt i våren - den är ju så seg i år! :) Är det A som sytt den sista påsen i inlägget? Eller J???
    bra gjort i vilket fall som helst

    SvaraRadera