onsdag 26 januari 2011

Grytlappar i parti o minut....... nästan.....

Idag är det en strålande o solig dag och jag har fått lite grytlappar klara :-) Jag fick av två olika personer önskan om att jag skulle sy grytlappar.

Först var det en man som ville ha några till sitt kök. Då blev det dessa med lite tanke på intresse o passa till mannen o köket. Så jag får hoppas att de "duger" ;o)

 Sen var det en som ville ha två i just denna modell som "present" till två personer, å då jag känner båda personerna så blev dessa tyger passande till dem så de blev så här.....
 

Ha det gott!

12 kommentarer:

  1. Så fina de blev!
    Kram Monika i Åryd

    SvaraRadera
  2. Tänk att det ska behöva ta emot så mycket att sy grytlappar, det går ju fort och går att variera. Jättefna grytisar allihop!
    Kram Lizzan

    SvaraRadera
  3. Flitiga Lisa:)))) jättesnygga grytisar allihopa!
    klart att de blir nöjda. Kram Gunilla

    SvaraRadera
  4. Alla grytlappar du har sytt är jättefina. Det är ju inte alltid kul att sy på beställning, men du har verkligen lyckats variera dig.

    SvaraRadera
  5. tycker de var fina pannlappar skojig modell av de två nedersta.

    SvaraRadera
  6. De blev jättesnygga! Kul när man kan fixa något som är anpassat till mottagarna.
    Kram

    SvaraRadera
  7. Finfina grytisar! Skulle också behöva några! Vad säger du? Jag får 1par lappar och du får en hög med tyg i Björkvik??? :0))) Blink, Blink föreställ dig hundögon :0)))
    Kramen/Sussie

    SvaraRadera
  8. Käns ju skoj när man kan anpassa tyg efter mottagare. Jättefina allihop! Du kan ju hinna sy något annat innan du antar Sussies utmaning:-)) Kram Katarina

    SvaraRadera
  9. Härliga pannlappar! Kram Margareta

    SvaraRadera