onsdag 29 augusti 2012

Liten förvaring.....

Jag har nu sytt mig en liten förvaring till kanske lite bra att ha saker. Den är handsydd i japanska tyger med 2" Apple Core pappmallar. Känns alltid gott att ha lite handsömnad att ta till när soffan drar eller att ta med ut i solskenet :o))
Jag vill även passa på att tacka för alla goa kommentarer som jag fått på mina tidigare alster. Det känns så kul att få dem och att ni gillar att kolla in på mina sydda alster.
Ha det gott!

söndag 19 augusti 2012

Muggmattor igen......

Nu har en hel massa muggmattor blivit klara som bara väntat länge på att få lukkekanten nedsydd men nu är de äntligen det. Det blev först två röda men sen en massa flerfäragde där nog inte två är likadana......


fredag 10 augusti 2012

Litet täcke

Nu har jag äntligen fått till ett litet täcke med rester efter det större Tilda täcket fast jag har kompletterat lite med extra bitar jag har samt en bård. Bårderna blev lite olika breda bara för att få "rätt" storlek, de kommer ändå att "försvinna" när det bäddas.
Ha det gott!

tisdag 7 augusti 2012

Margeriter

En halvfärdig löpare har hängt på min designvägg men nu fick jag tummen ur så även den har blivit klar........ Det blev lite annorlunda mot vad jag hade tänkt men den blev bra ändå
Ha det gott

lördag 4 augusti 2012

Muffins......

Lukkekanterna har äntligen kommit på löparen och muggmattor i muffinstyg. Löparens rutor var tänkt att bli grytlappar men jag kom på andra tankar så det blev en löpare. Fast jag har rutor kvar så det kan bli grytlappar framöver om jag inte kommer på andra tankar då med ;o)))

Ha det gott!

onsdag 1 augusti 2012

Kort

Jag har broderat två kort på egenfärgade tyger samt även målat lite för hand innanför det broderade på dem, det var ett jättekul att skapa dessa och få fram dess "charm". Båda har fått nya ägare :o)



Ha det bra!