torsdag 24 mars 2011

Överkast

Nu har jag fått klart mitt överkast till min säng.
En man som man inte tänker sig skall gå in en tygaffär har köpt tygerna åt mig, förutom det blå och vita som är de små rutorna. Från början hade jag tänkt det som ett mystäcke men det blev så stort så jag behövde bara öka på lite så hade jag ett dubbelsängsöverkast :o))) och det blev mycket snyggare som det. Jag känner mig så nöjd med det...... och det blev så fräscht!!

Det finns bård runt om men ytan o kameran räckte inte till för att fota hela:o))

 Ha det gott!!

Kvilt-kvilt

Nu har jag fått hjälp att hålla upp min kvilt så den syns bättre..... Den är gjord för ett tag sen o finns ett foto på den liggande tidigare i min blogg, men nu kom jag på och fick den fotad bättre.
Ha det gott!

måndag 21 mars 2011

Blå eld

I helgen var jag på syträff och då sydde jag på bland annat några mini nessar samt en "sminkepung" som nu är klara. Även dessa är ju lite långt ifrån mina japanska 6-kanter som finns med i förra inlägget :o))), fast detta är ju lite mer jag än det japanska i alla fall :o)) Men det är så himla kul och sy.... en av de små nessarna skall vara en myntförvaring som är "beställd" men som jag passar på att använda till en "penga-gömma" i födelsedagspresent.
Den lilla till höger är inte så konstig som den verkar
Ha det gott!!

söndag 20 mars 2011

Jag och mitt alterego :o))

Ibland kan man undra vad som styr en till att sy vissa saker och tyg/färgval och varför ytterligheter är så kul att göra. Nu är jag på syträff och håller på med två projekt, det ena är att sy över pappmallar och det andra är en blivande kudde. Kul är det i alla fall
Ha det gott!!

söndag 6 mars 2011

Synesse

Idag höll jag på och letade tyg och då hittade jag en bit tyg som jag tänkte att den kunde passa bra som en synesse med tanke på motivet på tyget. Jag fick nog lite extra inspiration då jag var på fårfest i fredags och såg en massa inspirerande saker även om det inte var så mycket lappteknik. Så jag fick fart och sydde ihop nessen för jag var ju bara tvungen att testa en ny vadd Soft and stable från SquareLiz och se hur den funka. Det var en mysig vadd och använda, den var mjuk men ändå stabil så den blev gosig ;o)  .
 Ha det gott!